Heej

Hej!jag har precis badat och innan dess spelade jag sims:)heej,sveejs:3


Nu e man sjuk:(

Jaha då e man sjuk:(jag kräktes inatt .:(ja man harväll inte gjort annat än att vila.


Godmorgon

Hej ,jag vaknade precis kl 10.15 så jag har inte hunnit göra så mkt.men jag visat df en tavla jag målat,och min fina trädgård nu på morgonen .(btw japp den ska se ut som en liten målat den!:))


Hejjjs

Heejs!,i 2 dagar har jag vart i höör hos min farmor & farfar(e där än nu)jag har haft kul.vi har vart på badhuset och på citygross(kul va ;))haha)

Heej igen :))

Hej!innan skrev jag att jag skulle fixa popcorn men det blev istället en citron kaka men den är i ugnen just nu så jag passar på att mysa med en av mina hundar för jag har 2st,Charlie & Chico:)mina bebisar:3


Tisdags mys;)

Hejj,idag har jag vart I stan med min familj utom pappa som jobbade.jag köppte krokar att hänga på väggen.jag har lite tisdags mys,spelar Sims 3 just nu,sen ska jag poppa popcorn för jag hittade ngt gott recept i glitter tidningen på popcorn ,ganska ovanligt att hitta recept på popcorn :))


Make upp

Hej!,nu när man fått en snygg frisyr behövs snyggt smink kolla vad jag använde. Tips:jag pekar på 2st ögonskuggs färger för att de bildar min ögon färg .jag tipsar om att ögonfärgad ögonskuggs blir fint!


Frisyr

Hej,idag ville jag visa en lätt frisyr följ bilderna & texten Du behöver:borste,hårspray,utredningskam,gummisnodd,hår nål(finns inte med på bilden). Så gör du: bild 1 .börja med att borsta igenom håret. Bild 2.borsta bårt lite av fram håret,bara en liten slinga.sen tar du gummisnodden,och sätter upp ditt hår bakåt. Bild 3.sedan virvlar du runt slingan som du sparat ,runt snodden.sätt några hårnålar som fäster det.sedan spraya med hårspray för att det ska hålla bra. Tada!,nu har du en snygg tofs.:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu